Contest by Blogger Jejaka Jambu

/
6 Comments
سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Untuk yang tak tau ke-berapa kalinya aku menjoinkan diri ke contest yang bloggers anjurkan. Tak tau kenapa suka join contest tapi tak suka buat contest sendiri. Jawapan untuk persoalan tadi ialah aku memang jenis suka menyibuk kat contest orang lain. Bakk hadiah sebab aku berjaya jawab soalan yang diri sendiri ajukan.

Ok berbalik pada tajuk entri, aku selaku bukan partner blog Jejaka Jambu nak mengajak korang join contest anjuran blog.lime.my. Hiler la blog ni hitam bergaya gitu, aku rasa kalau Jejaka Jambu guna syampu clear bertambah bergaya jadiknya. Macam mengampu pulak aku ni. Harharhar.

Terus terang aku katakan yang aku suka bab design mendesign ni tapi bakat plak takda, so bila tengok blog Jejaka Jambu ni meng'grill'(asyikmembakarje) semangat aku untuk terus berjuang mendalami ilmu kedesignan. Tak paham just let it be. Pfffftt.

Jejaka Jambu nak bagi hadiah kat korang Jangan lupa join.




Kalau ada contest mesti ada hadiah. kankankan. Hadiah yang Jejaka Kacak nak bagi macam gambar-gambar kat bawah. Kalau tengok atas memang takkan nampak gambar sebab takda. Tengok Kanan gambar aku pulak. So korang tengok bawah je ok. Mantoppp hadiahnya. Nak Join ---> SINI


1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif

2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)

3 x free design service (header blog / fb cover)


Sampai disini saja sayang(lirik lagu 60an). Selamat menjoinkan diri anda.


Untuk pengetahuan anda, Tarikh tutup penyertaan adalah pada : 11/08/2013 - 11.59 pm..


You may also like

6 comments:

  1. good luck...
    http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

    ReplyDelete
  2. good luck:) fizi dtg dr segmen sama :D

    ReplyDelete
  3. Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

    http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  4. All the best , good luck

    http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama..gud luck..

    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

    http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html

    ReplyDelete